Faktura + info

Jag har idag ( 21/1 ) fakturerat ut medlemsavgiften för 2020 samt den fasta elavgiften och avgiften för vattenblåsning.

Kolla så att du har fått fakturan. Någon hade förra året fått den i spamkorgen så kolla där om du ej hittar den i normala inkorgen. Om någon har ändrat mailadress under året och ej meddelat detta så blir det ju också problem.

Hör av dig till mig så fixar jag en kopia om du ej har fått någon faktura.Fakturan skall ju betalas senast den 29 maj men många vill ha den i god tid för att planera eller kanske dela upp betalningen i 2 omgångar.

Jag och Anna har kontakt med kommunen ang. arrendeavtalet så vi hoppas att vi kan komma vidare under våren och presentera ett nytt arrendeavtal för Kalvö Koloniby. Eftersom vi ej vet när och hur stort ett nytt arrende blir så får vi ta det som en separat faktura om höjningen ej ryms inom vår budget för 2020.

Boka redan nu in Söndagen den 19 april för årsmötet i Församlingshemmet. Tid och info samt årsmöteshandlingar distribueras senare under våren.

Tiden går fort – snart är Kalvösäsongen igång igen !

Mvh

Kalvö Koloniby

Per Malmsten

malmsten12@msn.com

070 8291991