Nytt evenemangstält uppsatt.

Igår så kom Roger från O.B.Wiik hit och levererade vårt nya (begagnade)  evenemangstält.9 x 6 m = 54 kvm, våra tidigare tält var 64 kvm ( 2st x 32 kvm )  d.v.s 10kvm större.Vi kan dock vid behov när vi är många som samlas komplettera med ett av våra gamla tält på 32 kvm och då få ihop 86 kvm.

Tillsvidare gäller dock Coronaregler så vi kommer först att kunna nyttja tältet när man släpper på nuvarande regler.

Tack vare ett gäng hjälpsamma kompisar ( Åke, Mats, Göran C, Heinz,Stefan,Jenny,Pelle) så blev resultatet efter 2,5 timmar ett stabilt och hållbart bygge som skall stå emot väder och Kalvös fester några år framåt. Tanken är att ställningen skall stå kvar över vintern och att vi tar ner tak + sidor i samband med  höststädningen.

Tack alla inblandade för ett gott arbete.

Per