Viktig information

Hej Medlemmar.

Efter ha fått frågor ifrån flera av er medlemmar om varför vi inte kan ha årsmötet på ängen vill vi förtydliga förklaringen på det.

Först har vi lyssnat på koloniträdgårdsförbundet som starkt rekommenderade att vi skulle genomföra stämman via Per Capsulam. Sedan har vi en lag, en pandemilag som säger att det inte får vara folksamlingar, oavsett var man än befinner sig. Vi ser till att Kalvö håller sig till lagstiftningen och den tänker vi följa. Max 8 personer får vistas tillsammans.

Vi kan heller inte skjuta fram stämman till nästa år för att det finns en styrelsemedlem som vill sluta och en ny som vill in. Det här är inget vi i styrelsen heller önskar men är det en pandemi så är det det.

När vi ändå håller på så kan vi lika gärna informera om att tills vidare kommer vi heller inte ha informationsmöten på ängen som vi haft tidigare. Informationen kommer att delges via utskick på mailen. Det kommer dessutom att sättas upp på nedre toalett för dom som inte har någon mailadress.

Och när vi ändå pratar toaletter så kommer vi sätta restriktioner på dom med, precis som vi gjorde i början på förra säsongen. Vi låser alltså första toalettdörren så att man är helt ensam på toaletten.

Till sist vill vi meddela att i år är sista gången vi kommer att ha en brasa till valborg. Den 29 April är sista dagen ni får lägga trädgårdsavfall på högen.  Därefter får inget längre läggas på denna plats. Vi kommer att fundera ut en lösning på hur vi ska kunna frakta bort trädgårdsavfall under säsongen så det får vi återkomma till.

Eftersom högen är så stor kommer vi att elda upp högen i omgångar när vädret tillåter.

Trevlig vecka

Önskar Styrelsen.