Lite blandad information.

Hej medlemmar.

Nu äntligen har restriktionerna lättat och som gör att vi kan genomföra ett infomöte.  Så därför tänkte vi att Söndagen den 20/6 klockan 11.00 ses vi på ängen.

Men tänk på att.
Rådande restriktioner för mötet är att Styrelsen måste säkerställa att mötet sker på ett säkert sätt för samtliga deltagare och att förhindra smittspridning .
Varje deltagare ska ha en yta på 5 kvm per tillgänglig yta och eftersom vi ska vara på ängen så kommer vi därför behöva hålla antalet medverkande nere och därav max en deltagare från varje stuga . Viktigt att samtliga respekterar de restriktioner vi måste följa för att kunna hålla mötet . Fungerar detta bra kommer vi i fortsättningen ha infomöten som vi brukar första söndagen varje månad på ängen.

Som dom flesta sett har det gått troll i årsprotokollet. Det är alltså felaktigt. Förutom att mitt namn är felaktigt så ska ju givetvis utslagen på röstningen vara med.

Vi jobbar febrilt med att få fram ett protokoll som är rätt och riktigt.

Vi har också fått några förfrågningar om bystugan och när vi tänker öppna den. Efter att vi pratat igenom det tänker vi släppa på stängningen och öppnar alltså upp den till midsommar. Ni som nu vill hyra den just midsommarhelgen skickar  in namn och stugnummer till oss i styrelsen innan den 19/6. Sedan på infomötet gör vi en lottdragning om vem som kommer att få hyra den i år.

 

Ha en skön vecka uti sommaren.
Hälsningar
Styrelsen.