Bokning av Bystugan

Bokning av bystugan öppnar omkring vårens årsmöte . Första bokningsbara tid är i samband med vårstädningen och sista bokningsbara tid är i samband med höststädningen. Midsommarhelgen brukar lottas ut bland intresserade, kontakta styrelsen. Styrelsen bibehåller rätten att ändra detta om förutsättningarna skulle ändras.

Välkommen till Bystugan C10

Bystugan köptes in 2006 och fungerar som sammanträdeslokal vid styrelsemöten samt adminstrativt kansli. Medlemmar kan även hyra stugan för övernattning åt besökande gäster för 300 kronor/natt. Hyrestid är från 14.00 första dagen till 13.00 nästa dag.

Bokning & betalning

Boka de dagar du vill hyra stugan genom att fylla i bokningssidan nedan. Avbokning skall ske senast tre dagar innan första bokade dag genom det email du erhållit från bokningsystemet. Görs inte detta får du betala avgift för de bokade dagarna. Betalningen görs av den medlem som hyrt stugan senast den 15/10 genom inbetalning på föreningens postgirokonto 50 87 81 – 2. Nyckeln finns förvarad i det vänstra kökskåpet. En begränsning är att du maximalt kan ha 10 stycken bokade dagar samtidigt, oberoende av om de hänger ihop eller inte.

Bokning sker på vår bokningssida , vi anlitar tredje part (bokamera.se) för att hantera bokningarna. Hanterar du mycket bokningar har de appar som kan förenkla.

Uthyrning & städning

Stugan har totalt 5 bäddar. Tre i våningsängen med täcken, kuddar och filtar samt för två extra utan sängkläder i bäddsoffan. Stugan är utrustad med kyl och ett pentry för enklare matlagning. Bestick, glas och porslin, kaffebryggare m.m. finns i köksdelen. Utanför stugan finns bord och stolar samt en utegrill. Vatten hämtas runt knuten vid stugans norra vägg. Diskhon går att använda men är utrustad med utslagshink i skåpet under som du måste tömma. Slaskvatten kan tömmas i en rabatt, häck eller utslagsvask utanför övre toaletten. Hushållssopor slänger du vid föreningens soptunnor vid infarten till Kalvö. Övriga sopor ex. flaskor får du ta med till returstation.

Kontrollera att kylen är inkopplad då vi stänger av den för att spara ström. Medlem är ansvarig för att gästerna städar efter sig. Städmatrial finns på verandan. Glöm ej soporna! För utebliven städning debiteras 200 kronor.

Toalett & dusch

Det finns två inrättningar med toaletter. Den övre (närmast) och den nedre toaletten. Duschar (4st) finns vid den nedre toaletten och 1 handikappstoalett vid övre toaletten.

Vid frågor: Välkommen att kontakta styrelsen

KALVÖ KOLONIBY 2021-04-01 /Styrelsen